top of page
DSCF9720_edited.jpg
Bombarie Live: Afbeelding

BOMBARIE LIVE!

Ben jij klaar voor een Bombarisch Feestje? 


Wist jij dat iedereen een eigen Bombarie-boek heeft? En dat je die altijd bij je hebt? Je kunt er alle kanten mee op. Bas, Timo en Fem leggen het je uit. Én spelen daarbij de allerleukste liedjes van het nieuwe album van Bas Bons; Bombarie!


Ieder lied is een nieuw verhaal. In de voorstelling hoor je Dokter Bubbels, die een middel tegen ongeluk uitvindt. Wordt duidelijk dat pech hebben niet altijd pech is. Wordt schoolwerk nog even uitgesteld om te dansen en te spelen en hoor je nog veel meer leuke verhalen over Drummers, Paardenbloemen en Vreemde Vogel Arend. En kom je erachter wat er zo bijzonder is aan het Bombarie-Boek!

 - “Voor Gijs (4) en Fiene (7) was het een super leuke voorstelling. Een leuk samenhangend geheel en lekker  interactief. Heel knap ook hoe 2 muzikanten zoveel (volledig live) konden brengen. De liedjes vinden de kids en wij erg leuk en zingen we vooral na de show veel mee. Vooral de papadapapapa blijf lekker hangen. De aanvulling van Fem was top!  Zij maakte van losse liedjes achter elkaar een professioneel leuk theaterstuk.”

- “Genoten van de voorstelling, erg geschikt voor jonge mensen en de oudere metgezellen. Prachtige liedjes, voor ieder wat wils! Erg leuke sfeer en leuke connectie met de zaal!“ Wieger Jan (33)

- “Ik heb ook wiebelbenen en mijn moeder is ook bang voor honden. Die liedjes draaien wij nu dus bijna elke dag!” Jet (7)

Bas Bons, Timo Menkveld en Fem Petraeus spelen Bombarie Live!: Het liedjesprogramma van ruim 45 minuten voor iedereen van 3 jaar en ouder(s). Bas schreef en componeerde alle liedjes, Timo drumt en Fem kletst de boel aan elkaar en zweept het publiek op met haar BombarieBoek en Wiebelbenen. Een vrolijke voorstelling met een mooie boodschap waar het publiek ook achteraf nog iets aan heeft.


Voor meer informatie: 

Check www.basbons.nl

Of bel met Fem: 0644346428


Leuk voor het hele gezin; in de auto op weg naar vakantie, om op te dansen in de huiskamer, om rustig naar te luisteren, om voluit te lachen en hier en daar nog wat van te leren ook!


Bombarie is nu te beluisteren op Spotify en te zien in theaters!

Bombarie Live: Tekst
Bombarie Live: Portfolio
bottom of page